Discord

  1. Home
  2. Discord

De online COC Limburg Community voor jou!

Samen verbonden blijven, want samen staan we sterk. COC Limburg heeft het initiatief genomen om een platform te creëren waar we de lhbti & queer community met elkaar verbinden. Dit online platform draait op Discord, een programma die het mogelijk maakt om in een besloten omgeving met elkaar te chatten en te praten.

Hoe werkt het?

De online COC Limburg Community draait op het programma Discord. Om toegang te krijgen heb je een Discord-account nodig, dit is gratis. Je kunt het programma Discord openen via je webbrowser maar je kunt het ook downloaden via de officiële Discord website. Er is ook een Discord-app voor op je telefoon of tablet in de Play Store en Apple Store.


1. Zodra je een account hebt aangemaakt en op de uitnodigingslink hebt geklikt, kom je in de online COC Limburg Community terecht. Bij binnenkomst vinden we het fijn als je jezelf kort voorstelt. Zo kunnen wij er ook voor zorgen dat er geen ongewenste bezoekers of spammers binnenkomen.

2. Je moet even wachten tot een moderator je heeft goedgekeurd tot de online COC Limburg community. Dit gaat meestal snel, maar in de nacht kan het natuurlijk wat langer duren. Ondertussen kan je wel de huisregels en andere mededelingen lezen

3. Als je goedgekeurd bent door een van onze moderators, dan kan je in heel veel kanalen! Ook hebben we speciale kanalen zoals Transgender Limburg, Dionyx…

4. Ontdekken, delen, chatten en praten! We hebben leuke kanalen zoals de lounge, discussie en verschillende spellen zoals truth-or-dare en een muziekquiz. Kom jij ook?

Discord Server