Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boekhandel Dominicanen | Boekpresentatie Ellen Jansen: ‘Eindelijk Ellen’

17 juni 2023 @ 19:00 - 20:30

Gratis

In ‘Eindelijk Ellen’ onthult Ellen Jansen haar persoonlijke en krachtige verhaal van zelfacceptatie en inclusie. Het beschrijft haar emotionele strijd en de vele uitdagingen en obstakels die ze onderweg tegenkwam. ‘Eindelijk Ellen’ biedt een inspirerend en hoopvol perspectief op het durven zijn van jezelf en het volgen van je eigen authentieke pad.

Op zaterdag 17 juni om 19.00 uur vindt de feestelijke boeklancering plaats bij Boekhandel Dominicanen. Na een korte lezing zal Chimène van Oosterhout Ellen Jansen interviewen over haar boek. Tot slot kun je natuurlijk een exemplaar laten signeren!

Meer over ‘Eindelijk Ellen’

“Met dit boek wil ik een eerlijk en kwetsbaar verhaal vertellen over mijn transitie. Over wat het voor mij en mijn omgeving betekende. Ik hoop oprecht dat eenieder na het lezen van dit boek de kracht voelt om zijn of haar authentieke pad te bewandelen, wat dat dan ook moge zijn.” – Ellen Jansen

Ellen Jansen, een succesvol onderneemster, beschrijft in het boek haar jarenlange gevecht met haar ware identiteit. Voor de buitenwereld leek Ellen alles voor de wind te gaan, maar ze was diepongelukkig en leed aan een depressie en zelfmoordneigingen. Pas na een lange en zware strijd kon ze eindelijk haar ware identiteit accepteren en omarmen.

Een deel van de opbrengst van het boek naar de stichting “Ellen cares for Africa”. Deze stichting richt zich op het vervullen van primaire levensbehoeften in Afrika, zoals waterputten, voedselprogramma’s en scholing. Voor meer informatie zie www.ellencaresforafrica.nl. Door het kopen van ‘Eindelijk Ellen’ draag je dus bij aan dit goede doel en helpt men de levensomstandigheden van mensen in Afrika te verbeteren.

Over Ellen

Ellen is met haar bedrijf Cheappower4U succesvol op het gebied van energietransities in de woningbouw. Als coach en publiek spreekster helpt zij daarnaast mensen, teams en organisaties met gewenste transformaties. Ook zet Ellen zich als ambassadrice van Workplace Pride in voor initiatieven die een inclusieve samenleving nastreven.

 

Bron: Boekhandel Dominicanen

Locatie

Boekhandel Dominicanen
Dominicanerkerkstraat 1
Maastricht, Limburg 6211 CZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
043 410 0010
Bekijk de site van Locatie