Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opening Regenboog Hoeskamer van COC Limburg – Sittard-Geleen

14 juli 2023 @ 19:30 - 22:30

Gratis

Primeur! COC Limburg heeft een plekje gevonden in Geleen! Het COC is al een tijdje op zoek naar een eigen pand in de gemeente Sittard-Geleen. Na lang zoeken hebben we een partner gevonden die met ons wil samenwerken. We mogen gebruikmaken van een bestaande locatie en we denken dat dit een mooie eerste stap is.
Op vrijdag 14 juli om 19:30 gaan we het feestelijk openen! Kom gezellig langs.

Onze samenwerkingspartner:

Stadslab Sittard-Geleen heeft een aantal locaties in bezet. In deze locaties proberen zij maatschappelijke initiatieven onder te brengen. Een van deze locaties is de huiskamer, een pand naast het gemeentehuis in Geleen. Het bestuur van COC heeft deze locatie bezocht en waren erg enthousiast.

Wat staat we op de planning?

Een groep van het COC gaat zich daar vestigen en ontmoetingsmomenten organiseren voor mensen uit Sittard, Geleen en Born. Het COC wil vanaf augustus iedere tweede vrijdagavond van de maand en iedere vierde vrijdagavond van de maand een Regenboog Hoeskamer organiseren. De Regenboog Hoeskamer is een veilige plek waar mensen van de regenbooggemeenschap met elkaar een drankje kunnen drinken. De bezoekers moeten het gevoel hebben dat ze thuis zijn. Daarnaast zijn er werkgroepen van het COC die maandelijkse bijeenkomsten gaan organiseren. Denk bijvoorbeeld aan Transgender Limburg en Jong&Out. Deze bijeenkomsten zullen voornamelijk plaatsvinden op de zaterdagen. Houd de agenda van het COC in de gaten!

Gegevens

Datum:
14 juli 2023
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

COC locatie Sittard-Geleen
Markt 35
Geleen, Limburg 6161GJ Nederland
+ Google Maps