Jezelf

Deze pagina is momenteel in ontwikkeling. Heb je behoefte aan een luisterend oor of zit je met specifieke vragen? Je kunt met ons chatten en mailen via het project Queercare. Een project door mensen uit de community en professionals. Klik hieronder op het logo van Queercare.

Hoe kan ik vrijwilliger worden?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers en coördinatoren! Je kunt je aanmelden door hier te klikken. Wil je weten welke vacatures er op dit moment uitgelicht zijn? Klik dan hier.

Ik wil meer informatie over mijn seksualiteit

Je seksuele voorkeur en seksualiteit is geen vast gegeven. Gevoelens kunnen veranderen en ervaringen kunnen je inzichten aanpassen. Je leert steeds weer over jezelf en je eigen lichaam. De een vindt dit allemaal heel leuk, terwijl de ander er erg onzeker van wordt. Sommigen vinden het prettig om een label op hun seksualiteit te plakken, terwijl anderen dat juist niet willen. Klik hier om meer erover te lezen.

Ik denk dat ik trans* of non-binair ben

Wil je hier over praten? Open dan onze chat of kijk eens op de site van genderpraatjes.

Wat is de dichtsbijzijnde bijeenkomst voor mij?

We organiseren bijeenkomsten door heel Limburg. De meeste evenementen van COC Limburg en de werkgroepen worden gepubliceerd via Facebook en Instagram. We proberen al onze activiteiten ook te publiceren op onze website. Klik hier voor de kalender.