Jezelf

Deze pagina is momenteel in ontwikkeling. Heb je behoefte aan een luisterend oor of zit je met specifieke vragen? Je kunt met ons chatten en mailen via het project Queercare. Een project door mensen uit de community en professionals. Klik hieronder op het logo van Queercare.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers en coördinatoren! Je kunt je aanmelden door hier te klikken. Wil je weten welke vacatures er op dit moment uitgelicht zijn? Klik dan hier.

Je seksuele voorkeur en seksualiteit is geen vast gegeven. Gevoelens kunnen veranderen en ervaringen kunnen je inzichten aanpassen. Je leert steeds weer over jezelf en je eigen lichaam. De een vindt dit allemaal heel leuk, terwijl de ander er erg onzeker van wordt. Sommigen vinden het prettig om een label op hun seksualiteit te plakken, terwijl anderen dat juist niet willen. Klik hier om meer erover te lezen.

Wil je hier over praten? Open dan onze chat of kijk eens op de site van genderpraatjes.

We organiseren bijeenkomsten door heel Limburg. De meeste evenementen van COC Limburg en de werkgroepen worden gepubliceerd via Facebook en Instagram. We proberen al onze activiteiten ook te publiceren op onze website. Klik hier voor de kalender.

nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

* vereist