50 Jaar COC Limburg

  1. Home
  2. Projecten
  3. 50 Jaar COC Limburg

Over het project

In 1972 is COC Limburg officieel opgericht, dus dit jaar bestaat onze lidvereniging 50 jaar! Om meer te weten te komen over de geschiedenis van COC Limburg, kijk dan op onze geschiedenispagina.

Dit heuglijke feit zullen we uiteraard groots gaan vieren, en hiervoor is een speciale projectgroep opgericht om dit in goede banen te leiden.

Het eerste evenement hiervan is inmiddels reeds geweest; de openingsreceptie van 19 maart in de balzaal van het Grand Hôtel Amrâth L’Empereur in Maastricht. Met ongeveer 100 gegadigden, bestaande uit oud-voorzitters, bestuursleden, vrijwilligers en speciale gasten werd een mooie avond georganiseerd.

De avond werd gevuld met toespraken van de huidige voorzitter Jaison Senne Blok, oud-voorzitter Paul Westerneng, en oprichter en voormalig bestuurslid Jean Delhoofen. Naast de onthulling van het nieuwe COC Limburg logo en een voorproefje op de nieuwe website werd de avond gevuld met optredens van bekende Limburgse artiesten, waaronder Beppie Kraft.

We gaan hiervoor meerdere activiteiten organiseren, met een blik terug naar het verleden, naar nu, en voor de toekomst.

Zodra er officiële bekendmakingen zijn voor wat er precies georganiseerd gaat worden dit jaar zal dit hier, alsook via onze social media vermeld gaan worden! We houden jullie op de hoogte!

Om onze social media te volgen, klik op de iconen onderaan deze website, of abonneer je via het menu rechts op onze nieuwsbrief.