Queer me Out

  1. Home
  2. Projecten
  3. Queer me Out

In juni 2023 kwamen de ideeën, in oktober de uitvoering. De eerste Podcast van COC Limburg staat sinds 11 oktober, coming Out Day, online. Thema was coming out day 2023.

Deze podcast is een samenwerking tussen COC Limburg leden van Venray/Horst en Venlo maar is voor iedereen bedoeld die op een relaxte wijze wil luisteren naar achtergrond informatie over Coming Out Day, houdt van entertainment nieuws en meer wil weten over Queercare.  Het is een mooie podcast geworden die zeer zeker het luisteren de moeite waard is.  Met Robert achter het mengpaneel en Davy voor de video opnames verzorgen hosts Johan en Dave een podcast voor iedereen die graag relaxt onderuit gezakt op de bank, in de trein of waar dan ook wil luisteren. De eerste opname is zowel als video te bekijken op Youtube en te beluisteren via Spotify of Apple Podcast.

Op Valentijnsdag 2024 kwam de 2e editie online, met ook Valentijnsdag als thema. De derde editie was op IDAHOBIT (17 mei 2024) online.

Onze derde podcast staat online vanaf 17 mei 2024.  Het thema dit keer is body positivity.  Verder hebben we het over 17 mei – DAHOBIT dag, Queercare en hebben we weer entertainment nieuws. Laat je verrassen over wat we te vertellen hebben. Ik zou zeggen geniet ervan! We horen graag wat jullie ervan vinden.


Voor meer informatie en waar te beluisteren: Youtube,  Spotify en Apple podcasts