Queer Factory

Ben jij klaar voor de volgende Queer Factory? 8 april 2023 is de volgende editie! Van 22u tot 04u.

DJ Miss Nathalie

In de grote zaal zal DJ Miss Nathalie het feest aftrappen. Wie kent haar niet van al die jaren Lavelöss in Maastricht waar ze samen draaide met haar maatje DJ Run-A. Samen hebben ze gedraaid op meerdere Pink Party’s in de Bonbonnière en nadien ook in de Rebelle. Eigenlijk wilden wij ze allebei laten draaien, maar DJ Run-A is nu echt met pensioen. Nathalie had de Cd’s nog net niet opgeruimd en hoefde slechts enkele seconden na te denken.

Speciaal voor ons haalt ze haar Cd’s uit het stof en zal zij ons trakteren op haar alom bekende mix van foute Gay-Classics, 90’s, Dance en Top 40. Verwacht niet veel nieuws, we gaan echt terug naar Lavelöss en de Bonbonnière. We gaan terug naar toen!

Locatie

De Muziekgieterij is het jongste poppodium van Nederland. Na het gedwongen vertrek uit de Banka-studio’s kwam de Muziekgieterij tijdelijk terecht in de Timmerfabriek. In 2017 volgde erkenning vanuit de Gemeente Maastricht en werd gestart met de bouw van de nieuwe Muziekgieterij die opende op de huidige lokatie in september 2019.
De Muziekgieterij staat voor innovativiteit, internationaliteit en inclusiviteit. Het is dan ook logisch dat The Queer Factory hier zal plaatsvinden.

www.muziekgieterij.nl
Boschstraat 5
6211 AS Maastricht

Ingang via de binnentuin aan de achterzijde, parkeren Sphinx-parking (zie kaartje).

nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

* vereist