Jong&Out Limburg

  1. Home
  2. Werkgroepen
  3. Jong&Out Limburg

Over de werkgroep

Jong&Out Limburg is dé community voor iedereen tot en met 18 jaar, ongeacht je seksuele oriëntatie of genderidentiteit. Het is opgezet met laagdrempelige bijeenkomsten waarbij de jongeren zonder aanmelding gewoon mee kunnen doen, zonder kosten, en zonder verwachtingen. Ook bij speciale activiteiten worden de kosten door COC Limburg op zich genomen. Ons doel is te zorgen dat elke jongere die bij ons mee komt doen een fijne middag heeft, en prettig contact heeft met leeftijdsgenoten die eenzelfde ervaring kennen omtrent seksuele oriëntatie of genderidentiteit. Ook na de meetings kunnen de jongeren nog met elkaar in contact blijven, en vaak zien we uiteindelijk een positieve persoonlijke ontwikkeling waarbij de jongeren sterker in hun schoenen komen te staan, wat een mooi resultaat is. Ben je ouder dan 18? Dan verwijzen we je door naar JOLO.

Wat doet de werkgroep?

Elke tweede zaterdag van de maand wordt door Jong&Out Limburg samengekomen van 13:00 tot 16:00 in het eigen café van COC Limburg, Café Rosé in Maastricht te Bogaardenstraat 43, op zo’n 5 minuten lopen van het Vrijthof.

Vanaf 12:00 is er al vrije inloop en kan je al meepraten, en voor wie wil kan er om 12:40 met één van onze vrijwilligers samen naar het pand gelopen worden zodat je er niet alleen zelf naar op zoek moet.

Regelmatig organiseren we iets speciaals in plaats van onze normale meetings; een barbecue, bowlen, lasergamen, of zelfs een dagje pretpark! Volg hiervoor vooral onze facebook, website, of App om van de laatste activiteiten op de hoogte te blijven!

Om te zorgen voor een veilige omgeving voor de jongeren is de toegang tot deze activiteiten alleen toegestaan voor mensen uit deze doelgroep zelf. Je ouders mogen wel even zien waar je naartoe gaat wanneer je bij ons komt, maar de rest van de middag blijft dan voor jou en de andere Jong&Out bezoekers.

Contact

Wil je meer weten over Jong&Out, of wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Kijk op onze Facebook, Instagram of download de Jong&Out app van COC Nederland waarbij je ook de activiteiten van andere COC locaties kan zien.

Tevens kan er tijdens kantooruren gebeld worden met een algemene medewerker van COC Limburg op 043-3218337.