Omni & Bi

  1. Home
  2. Werkgroepen
  3. Omni & Bi

Over de werkgroep

Omni & Bi is een werkgroep speciaal gericht op biseksuelen en panseksuelen. Bij de meeste activiteiten wordt vooral gewerkt met homoseksualiteit en zijn de bi- en panseksuelen een beetje het ondergeschoven kind.

Daarom is begin 2021 Omni & Bi opgestart speciaal voor deze groep mensen, met activiteiten, informatie, en meer activiteiten specifiek gericht op hen.

Wat doet de werkgroep?

Het doel van Omni&Bi is het organiseren van maandelijkse evenementen voor biseksuelen, panseksuelen, omniseksuelen. Hiervoor is elke 4e zondag van de maand  een bijeenkomst in Café Rosé in Maastricht, het eigen COC Limburg café. Deze bevindt zich op de Bogaardenstraat 43, op een paar minuten te voet van het Vrijthof.

Tijdens deze bijeenkomsten zullen onder andere debatten, praatgroepen, sociale events, en bijeenkomsten met een gastspreker en workshop georganiseerd worden speciaal voor de doelgroep.

Contact

Op de facebookpagina van Omni & Bi kan meer informatie gevonden worden, en sinds kort ook op Instagram. Ook kan er een email gestuurd worden naar omnienbi [@] coclimburg.nl